Sichitiu: Avem un acord cu Peseiro pentru reziliere

Directorul general al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că a ajuns la o înţelegere cu antrenorul Jose Peseiro pentru rezilierea contractului, conducerea urmând să vândă un jucător pentru a-i plăti tehnicianului şi secunzilor acestuia salariile restante.

19 afișări
Imaginea articolului Sichitiu: Avem un acord cu Peseiro pentru reziliere

Sichitiu: Avem un acord cu Peseiro pentru reziliere

"Noi am ajuns la un acord cu Peseiro pentru rezilierea contractului, totul este în regulă cu dânsul. Dar până acum nu am semnat nimic cu Peseiro, documentele de reziliere le semnăm când primeşte banii, e normal. Important este că avem această înţelegere cu el, că am bătut palma. Acum trebuie să vindem un jucător, să-i plătim ce avem de plătit şi gata", a spus noul director general al grupării giuleştene.

Soluţia de vânzare a unui jucător pentru a putea plăti salariile restante ale tehnicianului lusitan şi ale secunzilor săi vine ca urmare a faptului că acţionariatul clubului a refuzat să susţină financiar rezilierea contractelor acestora.

Sichitiu nu a dorit să divulge suma pe care trebuie să o primească Jose Peseiro şi cei trei secunzi ai său, dar a explicat că aceasta este convenabilă pentru Rapid. "Condiţiile sunt avantajoase şi pentru club, şi pentru el. Dar acum trebuie să găsim resursele financiare pentru a pune în practică acest lucru, lucru care nu e chiar uşor", a precizat Sichitiu.

Întrebat ce jucător va fi vândut, Grigore Sichitiu a răspuns: "Nu avem nicio veste privind transferurile până acum. Poate luni se va concretiza ceva, dar asta o sa ştim atunci. Nu pot să spun despre ce jucător e vorba".

Citeşte şi:

Copos: Rezilierea contractului lui Peseiro nu este responsabilitatea mea

Peseiro spune că acceptă rezilierea contractului cu Rapid dacă primeşte salariul la zi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici