Sichitiu: Nu există nicio ofertă concretă pentru Marius Constantin

Directorul general al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, joi, că nu există nicio ofertă din partea clubului Spartak Moscova pentru jucătorul Marius Constantin.

13 afișări
Imaginea articolului Sichitiu: Nu există nicio ofertă concretă pentru Marius Constantin

Sichitiu: Nu există nicio ofertă concretă pentru Marius Constantin

"Am văzut şi eu ştirea, am dat mai multe telefoane la diverşi agenţi, dar, în acest moment, nu avem nicio ofertă concretă de la Spartak Moscova. Dacă există la nivelul agenţilor, pentru că nu a venit nimeni să ne spună că îl vor în mod concret. Am văzut mulţi impresari care au fost în tribune şi aici, şi în Antalya, am luat legătura cu mulţi dintre ei dar, deocamdată, nimic concret. Acum două zile am vorbit cu Victor Becali şi mi-a spus că nu are nicio ofertă pentru Marius", a spus Sichitiu.

Declaraţiile lui Grigore Sichitiu au fost confirmate şi de directorul tehnic Nicolae Manea. "Deocamdată nu e nimic. Nu a venit nimeni de la echipa care se spune că îl doreşte pe Marius să discute cu noi. Sunt doar vorbe", a completat Manea.

La rândul său, antrenorul Marian Rada a precizat că indiferent de cine va pleca de la echipă, Rapid va trebui să-şi îndeplinească obictivele.

"Am spus de la început că dacă există oferte pentru doi, maxim trei jucători, oferte bune pentru ei şi pentru noi, normal că o să le onorăm. Suntem în situaţia în care suntem şi trebuie să salvăm, în primul rând, clubul. Băieţii care vor rămâne vom merge în continuare să îndeplinim obiectivele pe care le avem, pentru că ele rămân aceleaşi, indiferent de cine pleacă. Indiferent de ceea ce se întâmplă, Rapid rămâne o echipă de temut pentru oricine", a precizat tehnicianul.

Presa sportivă a anunţat că oficialii echipei ruse Spartak Moscova este interesată de achiziţionarea jucătorului echipei Rapid, Marius Constantin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici