Sichitiu: Vom cere excluderea din arbitraj a lui Ionuţ Neagu şi a lui Adrian Udrea

Preşedintele ACSMU Poli Iaşi, Grigore Sichitiu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că gruparea ieşeană va cere excluderea din arbitraj a lui Ionuţ Neagu şi a lui Adrian Udrea, care au defavorizat formaţia din dealul Copoului în partida de vineri, cu CS Mioveni, din Liga a II-a.

24 afișări
Imaginea articolului Sichitiu: Vom cere excluderea din arbitraj a lui Ionuţ Neagu şi a lui Adrian Udrea

Sichitiu: Vom cere excluderea din arbitraj a lui Ionuţ Neagu şi a lui Adrian Udrea (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Sunt de 40 de ani în fotbal, dar n-am mai văzut un asemenea arbitraj! Dacă s-a ajuns ca la un meci televizat să se arbitreze aşa, atunci este grav. Neagu ne-a tocat mărunt tot meciul! Ne-a dat două cartonaşe roşii, opt galbene şi a dictat eronat un penalti împotriva noastră, în timp ce faulturile echipei adverse au fost trecute mai mereu cu vederea. În ceea ce-l priveşte pe arbitrul Udrea, acesta nu a semnalizat poziţia clară de ofsaid la golul marcat de gazde. Ni s-au luat trei puncte pe care băieţii, la modul în care au luptat, le meritau din plin. Am hotărât să facem un memoriu împotriva celor doi. Vom cere excluderea arbitrilor Neagu şi Udrea", a spus Grigore Sichitiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Formaţia ACSMU Poli Iaşi a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată vineri, în deplasare, în compania echipei CS Mioveni, într-un meci contând pentru etapa a III-a a Seriei a II-a a ligii secunde. Gazdelor le-a fost refuzat un penalti la Ayza în prima repriză, iar după pauză centralul a eliminat doi jucători de la oaspeţi şi unul de la gazde, acordând alte 8 cartonaşe galbene. CS Mioveni a mai beneficiat şi de un penalti la 1-0 pentru oaspeţi, ratat însă de Dulcea.

Arbitrajul de la meciul de vineri a fost contestat şi de antrenorul echipei ieşene, Ionuţ Popa, care a declarat, la finalul partidei, că este decis să se retragă din fotbal. "Am peste 200 de meciuri în Divizia A şi nu am mai văzut până acum un asemenea arbitraj. Concret contest ambele cartonaşe roşii primite de noi, care au fost date cu uşurinţă, penaltiul dat gazdelor nu a fost, iar golul lor a fost din ofsaid. Intenţionez să am o discuţie cu preşedintele şi cu domnul primar al oraşului pentru că vreau să renunţ", a declarat Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici