Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel în sferturi la Turneul de la Madrid, în doar o oră şi 9 minute

După o evoluţie entuziasmantă în primele 3 tururi la turneul de tenis de la Madrid, Simona Halep a fost eliminată miercuri în faza sferturilor de finală de tunisiana Ons Jabeur, cu un categoric 6-3, 6-2, după un meci ce a durat doar o oră şi 9 minute.

1311 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a fost învinsă fără drept de apel în sferturi la Turneul de la Madrid, în doar o oră şi 9 minute

Meciul a început mai bine pentru Halep, care a reuşit primul break, pentru 2-1, pe care l-a cedat apoi imediat, reuşind să mai cîştige un singur game, în setul de debut, în care românca a reuşit doar 3 lovituri câştigătoare, faţă de 12 ale tunisienei.

Setul secund a fost echilibrat până la 2-2, moment din care halep a fost dominată şi la serviciu şi la retur. Excepţie a făcut game-ul 6, în care a avut o minge de break nefructificată.

Jabeur a câştigat 4 gane-uri consecutive şi a închis meciul cu 6-3, 6-2, calificându-se în semifinalele competiţiei.

Pentru prezenţa în turul 3 la Madrid, Simona Halep va câştiga 169.650 euro şi 215 puncte WTA, urmând cel mai probabil să îşi păstreze locul 21 în clasametntul mondial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici