Simona Halep a coborât semnificativ în clasamentul WTA. Ce loc ocupă, începând de luni, fostul lider mondial

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, fost lider mondial, se află, începând de luni, pe locul 8 WTA, sportiva din România coborând nu mai puţin de cinci locuri în clasament după eliminarea din sferturile turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

3664 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a coborât semnificativ în clasamentul WTA. Ce loc ocupă, începând de luni, fostul lider mondial

Simona Halep a coborât cinci locuri în clasament şi este, începând de luni, pe locul 8 WTA

Cel mai mult a avut însă de pierdut Serena Williams. Sportiva din Statele Unite ale Americii, aflată până acum pe locul 10, a mai coborât o poziţie şi a ieşit astfel din top 10 WTA.

Clasamentul WTA de simplu feminin de luni:

1. Naomi Osaka 6.486 puncte
2. Ashleigh Barty - 6.350 puncte
3. Karolina Pliskova - 5.685 puncte
4. Kiki Bertens - 5.345 puncte
5. Petra Kvitova - 4.925 puncte
6. Angelique Kerber - 4.675 puncte
7. Elina Svitolina - 3.967 puncte
8. Simona Halep - 3.963 puncte
9. Sloane Stephens - 3.682 puncte
10. Aryna Sabalenka - 3.565 puncte

Taguri:
simona halep,
wta,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici