Simona Halep a fost ameninţată cu moartea, pe Twitter: ”Încearcă iadul meu, vei muri”

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost ameninţată cu moartea, pe Twitter, de un danez care în ultimele luni a fost admiratorul sportivei române şi care acum îi transmite: "Încearcă iadul meu, vei muri".

9919 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a fost ameninţată cu moartea, pe Twitter: ”Încearcă iadul meu, vei muri”

Simona Halep (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

"Simona Halep - Eşti o târfă fără inimă (...) Suntem la tiebreak - Te distrug - Încearcă iadul meu, vei muri", a notat Jesper Andreassen pe contul său de Twitter.

Andreassen a ameninţat-o pe Halep la câteva ore după ce îi ceruse sportivei, tot pe Twitter, să confirme sau să infirme ceea ce ar fi apărut în presa română, şi anume faptul că jucătoarea ar urma să se căsătorească.

"Simona Halep. M-ai pierdut. ... Cel mai mare fan nordic", a mai notat el, adresându-i în alte mesaje mai multe jigniri româncei, potrivit Pro Sport.

Danezul şi-a retras ulterior aceste mesaje.

În ultimele luni, Jesper Andreassen a postat numeroase mesaje de susţinere pentru Simona Halep, unele chiar în limba română: "Mergi întotdeauna pentru victorie şi să ne fii fata pe care noi toţi o iubim", "Campioana mea - să fii puternică - să simţi puterea pentru a merge înainte". "Nu încetez niciodată să îţi transmit dragostea mea. Simona, tu meriţi tot ce este mai bun. Eşti o persoană minunată", scria danezul, în limba engleză, la 12 martie.

Simona Halep participă în această perioadă la turneul WTA de la Stuttgart. Românca s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici