Simona Halep a fost eliminată de Caroline Garcia în primul tur al turneului de tenis de la Doha

În continuare fără antrenor, Simona Halep (27 WTA) a fost învinsă în meciul de debut la turneul de tenis de categorie WTA 1000 de la Doha de sportiva franceza Caroline Garcia (76 WTA), fiind astfel eliminată prematur din competiţie.

430 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a fost eliminată de Caroline Garcia în primul tur al turneului de tenis de la Doha

Caroline Garcia s-a impus surprinzător de uşor în faţa celei care o conducea cu 7-1 în întâlnirile directe, adjudecându-şi victoria în două seturi, cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră şi 34 de minute de joc.

Meciul a început într-un echilibru perfect, până la 4-4, Halep salvând în game-ul 2 patru mingi de break, dar şi irosind altele trei în game-ul imediat următor, plus încă 2 la scorul de 2-2.

Românca şi-a cedat apoi serviciul la 5-4, pierzând primul set.

Al doilea act a debutat cu un 3-0 rapid pentru Garcia, cu un break în faţă, pe care l-a conservat până la final, cu toate că Halep a avut 4 şanse de rebreak la 2-0.

A fost prima dată când fostul lider mondial a părăsit în primul tur competiţia de la Doha la care a jucat două finale, din care pe una a câştigat-o.

Pentru prezenţa la Doha, Simona Halep va fi recompensată cu 10.820 de dolari şi 1 punct WTA şi se află în situaţia de a ieşi din top 30 la finalul acestei săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici