Simona Halep a fost eliminată în turul secund al turneului de la Beijing. Prima reacţie a sportivei: Accidentarea se agravează, trebuie să merg acasă

Simona Halep (nr. 6 WTA) a fost eliminată de Ekaterina Alexandrova (nr. 38 WTA) de la turneul de la Beijing, în două seturi, scor 2-6, 3-6, după o oră şi cinci minute de joc.

2112 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a fost eliminată în turul secund al turneului de la Beijing. Prima reacţie a sportivei: Accidentarea se agravează, trebuie să merg acasă

Simona Halep a fost eliminată în turul secund al turneului de la Beijing

Simona Halep a început cu stângul meciul. A pierdut primele trei game-uri. Abia în game-ul patru şi-a revenit şi a câştigat primul său game, după care a reuşit şi primul său break din meci. Cu toate acestea, fostul lider mondial nu a menţinut ritmul şi a pierdut setul, rusoaica de 24 de ani impunându-se cu 6-2, după 33 de minute de joc.

Ekaterina Alexandrova a început la fel de bine şi setul al doilea. A câştigat şi pe serviciul ei, dar şi pe al Simonei. Halep a reuşit să facă rebreak, dar numărul 39 WTA duce scorul la 4-1 la game-uri. Jucătoarea din Constanţa s-a apropiat de rusoaică, la 4-3, dar Alexandrova a mai câştigat un game, 5-3, şi a servit pentru meci.

Sportiva din Rusia a câştigat şi setul al doilea, 6-3, şi s-a calificat mai departe la turneul de la Beijing.

Simona Halep, despre eliminarea de la Beijing: Accidentarea se agravează, trebuie să merg acasă

Simona Halep a explicat de ce a pierdut meciul de luni dimineaţă, 30 septembrie, din turul secund al turneului de la Beijing, în faţa rusoaicei Ekaterina Alexandrova, locul 38 WTA.

"A fost dur astăzi. Nu mi-am revenit bine după primul meci, aşa că mi-a fost dificil să joc astăzi, iar ea (n.red. – Ekaterina Alexandrova) a jucat foarte bine", a mărturisit Halep jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă, în oraşul în care, în urmă cu doi ani, urca în premieră în fotoliul de lider mondial.

Simona Halep, după eliminarea de la Beijing

Simona Halep nu a beneficiat de o zi de repaus între primul şi al doilea tur la Beijing, chiar dacă luni s-au jucat ultimele meciuri din turul inaugura,l iar meciuri din turul doi se vor juca şi marţi.

"Accidentarea de la Wuhan se agreavează, aşa că trebuie să merg acasă şi să fac un RMN… să iau o pauză şi să fac tratament", a mai spus Halep, care este programată să joace mai departe în turneul de la Moscova (14-20 octombrie) şi apoi la Turneul Campioanelor (27 octombrie – 3 noiembrie).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici