Simona Halep a fost protagonista mai multor şedinţe foto înaintea debutului la Indian Wells | FOTO, VIDEO

Vizita pe tărâm american a început lin pentru Simona Halep. Bine-venita pauză de reîncărcare a bateriilor, la Bucureşti, după turul de forţă cu nouă partide în interval de două săptămâni început în Fed Cup, a fost urmată de o tranziţie progresivă către tonusul de concurs.

1461 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a fost protagonista mai multor şedinţe foto înaintea debutului la Indian Wells | FOTO, VIDEO

Simona Halep a fost protagonista mai multor şedinţe foto înaintea debutului la Indian Wells

Nevoia de acomodare la fusul orar a determinat-o pe constănţeancă să plece încă de sâmbătă dimineaţă spre Indian Wells, chiar dacă era clar că nu va debuta în competiţie mai devreme de ziua de vineri. Desemnat ani la rând cel mai bine organizat turneu din categoria Premier Mandatory, turneul de la Indian Wells i-a servit mai întâi Simonei provocări în faţa aparatului de fotografiat. Parte a îndatoririlor media, Halep a fost protagonista mai multor şedinţe foto, apoi românca s-a delectat cu provocări hazlii, pentru ca apoi să ajungă la un antrenament tare, în care parteneră i-a fost prietena şi adversara din Fed Cup, Karolina Pliskova.

Chiar şi fără omul-magician Darren Cahill alături de ea, cel care a convins-o să lase puţin din tensiune şi să se şi distreze în momentele în care acest lucru era posibil, pe terenul de antrenament, Simona Halep a punctat deja la Indian Wells 2019 cu două momente croite parcă pe sufletul americanilor, mari consumatori de entertainment.

Mai întâi, românca a jucat tenis cu o rachetă în miniatură, desprinsă parcă din universul Minionilor. A doua jucătoare a lumii a făcut apoi senzaţie pe internet cu un antrenament fizic dur, dar şi haios, care a adus aminte de exerciţiile draconice ale lui Rocky Balboa. Alţi fani i-au dat porecla de "Speedy Gonzales".

Foto: Adam Pretty, la şedinţa foto pentru WTA

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici