Simona Halep a întrerupt antrenamentele pentru Wimbledon din cauza durerilor

Simona Halep are probleme după accidentarea suferită la tendonul lui Ahile, din pricina căreia s-a retras şi de la Birmingham, iar a 5-a jucătoare a lumii nu se poate pregăti normal pentru turneul de la Wimbledon, acuzând din nou dureri la piciorul stâng.

2852 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a întrerupt antrenamentele pentru Wimbledon din cauza durerilor

Simona Halep a întrerupt antrenamentele pentru Wimbledon din cauza durerilor (Imagine: Ovidiu Iordachi / Mediafax Foto)

Antrenamentul de joi seară al Simonei, început pe un teren de iarbă din Londra, a fost întrerupt de un eveniment nefericit. Accidentarea la tendonul lui Ahile a recidivat în timp ce Halep lovea mingea, fapt pentru care constănţeanca a solicitat îngrijiri medicale.

Problema a fost una serioasă, ţinând cont că sportiva a suspendat mai apoi sesiunea de antenament. Conform unor membri ai grupului de susţinere "Simona Halep Fan Space", prezenţi la faţa locului, Simona părea destul de speriată de ceea ce i se întâmplă, scrie ProSport.

În anunţul retragerii de la Birmingham, făcut duminică, Halep era încrezătoare că va putea juca tenis după doar câteva zile de odihnă: "Am simţit că am probleme de când am venit aici. Am nişte lichid la tendon, aşa că doctorul a spus că trebuie să mă odihnesc câteva zile. Nu e nimic serios, însă e sâcâitor. Am aproape două săptămâni să mă recuperez până la Wimbledon, aşa că mă voi odihni câteva zile, apoi voi face tratament şi voi începe să joc din nou". Simona mai are la dispoziţie 10 zile de rezuperare, al treilea turneu de Grand Slam al anului fiind programat în periaoda 27 iunie - 10 iulie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici