Simona Halep, despre suspendarea Mariei Şarapova: Cred că se va întoarce pe teren după doi ani

Maria Şarapova, fost lider al clasamentului WTA, a fost suspendată pe o perioadă de doi ani, după ce a fost depistată pozitiv cu Meldonium, în urma unui test antidoping susţinut, la începutul anului, la turneul de la Australian Open, iar Simona Halep a vorbit despre situaţia jucătoarei din Rusia.

1344 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, despre suspendarea Mariei Şarapova: Cred că se va întoarce pe teren după doi ani

Simona Halep, despre suspendarea Mariei Şarapova: Cred că se va întoarce pe teren după doi ani

În vârstă de 29 de ani, Şarapova nu se va afla pe teren la următoarele şapte turnee de Mare Şlem şi se va întoarce abia la ediţia din 2018 a Roland Garros, turneu pe care l-a câştigat în 2014, în finală cu Simona Halep. Numărul 5 mondial a vorbit despre dispariţia din elita tenisului a uneia dintre cele mai mari rivale din circuit. Românca spune că suspendarea rusoaicei este o chestiune delicată şi crede că Şarapova se va mai întoarce pe teren la 31 de ani.

"Este o treabă sensibilă şi nu aş vrea să comentez despre asta. Am citit doar şi am auzit că e suspendată. Eu cred că se va întoarce dacă va fi cazul să stea 2 ani", a spus Halep la plecarea spre Birmingham, atunci când a fost întrebată despre momentele dificile prin care trece adversara sa.

De-a lungul timpului, Halep şi Şarapova s-au întâlnit de şase ori, iar toate meciurile au fost câştigate de rusoaică. Cele mai importante victorii ale Mariei au venit în finalele de la Roland Garros 2014 (6-4, 6-7, 6-4) şi Madrid 2014 (1-6, 6-2, 6-3).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici