Simona Halep a învins-o pe Radwanska şi s-a calificat în finală, la Doha

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 7 şi locul 10 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului de categorie Premier 5 de la Doha (Qatar), dotat cu premii de 2.440.070 de dolari, după ce a învins-o, scor 7-5, 6-2, pe sportiva poloneză Agnieszka Radwanska, a doua favorită.

2948 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a învins-o pe Radwanska şi s-a calificat în finală, la Doha

Simona Halep - Agnieszka Radwanska 6-5 LIVE TEXT

Meciul dintre româncă şi Radwanska, locul 4 WTA, a durat o oră şi 28 de minute.

În finală, Simona Halep o va întâlni pe sportiva germană Angelique Kerber, cap de serie numărul 6 şi locul 9 WTA. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, în 2009, în runda inaugurală a turneului de la Saint Raphael (Franţa, premii de 50.000 de dolari), când s-a impus românca, scor 5-7, 6-2, 7-5.

Prin calificarea în ultimul act la Doha, Halep şi-a asigurat un premiu 220.200 de dolari şi 585 de puncte WTA.

Pentru româncă, aceasta este prima finală din carieră la un turneu de categorie Premier 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici