Simona Halep a pierdut un set, la meciul de debut la Roland Garros

Simona Halep, 30 de ani, 19 WTA, a trecut marţi seară, în 3 seturi, de germanca Nastasja Mariana Schunk, 19 ani, 165 WTA, în primul tur de la Roland Garros.

1085 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a pierdut un set, la meciul de debut la Roland Garros

Simona Halep a pierdut un set, la debutul la Roland Garros

Fosta campioană de la Roland Garros (al doilea turneu de tenis de Mare Şlem al anului), titlu câştigat la Paris în 2018, s-a impus cu scorul 6-4, 1-6, 6-1, după o oră şi 50 de minute de joc.

Sportiva din Constanţa l-a avut în tribună pe antrenorul Patrick Mouratoglou, dar la Paris se află şi trioul Nadia Comăneci-Ilie Năstase-Ion Ţiriac.

Adversara Simonei pierduse în ultimul tur al calificărilor, al treilea, dar a beneficiat de statut de lucky loser.

În turul următor, pe zgura pariziană, Simona va da peste chinezoaica Qinwen Zheng, 19 ani, locul 74 WTA, care în primul tur a dispus cu 6-3, 6-1 de belgianca Maryna Zanevska.

În turul doi, acolo unde se află Sorana Cîrstea, s-a calificat azi şi Irina-Camelia Begu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici