Simona Halep a primit wild card la turneul BRD Bucharest Open

Preşedintele FR Tenis, George Cosac, a declarat la premierea ITF Inedit Open Tour, că i-a oferit Simonei Halep un wild card pentru turneul BRD Bucharest Open. (17-23 iulie). Finala feminină de la Wimbledon e programată pe 15 iulie.

1573 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a primit wild card la turneul BRD Bucharest Open

Simona Halep a primit wild card la turneul BRD Bucharest Open

"Deocamdată, la turneul WTA BRD Bucharest Open şi-au anunţat participarea Irina, Sorana şi Monica. Am vorbit şi cu Simona să-i rezervăm un wild card, în funcţie de parcursul ei la Wimbledon. Este posibil să vină şi ea. Din cele 3 ediţii disputate de BRD Bucharest Open, Simona a câştigat două şi sunt convins că îşi va face timp să vină să participe, pentru că îi place să joace în faţa propriilor suporteri. Am avut o discuţie cu Simona cu mult timp înainte de închiderea listelor şi regulamentul unui astfel de turneu permite unei jucătoare clasate în primele 20 în lume să primească un wild card. Deci un wild card este rezervat pentru o jucătoare de top", a declarat preşedintele FR Tenis, George Cosac, la premierea turneului ITF de la Tenis Club din Curtea de Argeş, Inedit Open Tour.

Georgia Andreea Crăciun a câştigat atât proba de simplu, cât şi cea de dublu a competiţiei ITF Inedit Open Tour, dotată cu premii de 15.000 $, de la Tenis Club Curtea de Argeş. Perechea Georgiana Andreea Crăciun/ Ilona Geogiana Ghioroaie a câştigat vineri turneul Inedit Open Tour, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-3, 7-5, cuplul Camelia Elena Hristea/Gabriela Nicole Tătăruş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici