Simona Halep a răpus-o pe Gabriela Ruse într-o oră şi 14 minute

  • Simona Halep - Gabriela Ruse a fost primul duel dintre cele două, jucat azi, la WTA 250 Transylvania Open din Cluj Napoca
  • Fostul lider WTA a dispus cu scorul 6-1, 6-2, într-o partidă fără spectatori, care a durat o oră şi 14 minute.
787 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a răpus-o pe Gabriela Ruse într-o oră şi 14 minute

Simona Halep şi Gabriela Ruse se confruntă miercuri în primul tur la Transylvanian Open

UPDATE. Simona Halep a dispus cu scorul 6-1, 6-2 de Ruse. Meciul a durat o oră şi 14 minute. Primul set, 29 de minute, iar al doilea - 45 de minute. Cele două s-au duelat prima oară în carieră.

/////////////////////////////////////////////////////////

Ziua a treia a meciurilor de pe tabloul principal la Transylvania Open programează confruntarea dintre Simona Halep (18 WTA), favorita numărul 1 a turneului, şi Gabriela Ruse (85 WTA). Cele două nu s-au mai întâlnit până acum, favorită pe hârtie fiind, evident, Simona Halep.

"Dacă nu credeam că o pot învinge, nu intram pe teren.” a spus la o conferinţă de presă Gabriela Ruse, care a intrat în top 100 în urmă cu câteva săptămâni.

„Mă antrenez de mulţi ani pentru acest moment, dar nu voi pune presiune pe mine; de fapt, rezultatul nu este important. Simona este favorită pe hârtie, dar pot să vă asigur că voi încerca să câştig, chiar dacă voi avea emoţii, pentru că nu este deloc uşor să-ţi înfrunţi idolul", a mai spus Ruse.

De cealaltă parte, Simona Halep a avut un sezon complicat, presărat de accidentări şi absenţe îndelungi din circuit.

„Cred că este o mare performanţă pentru România să aibă atât de mulţi jucători în top 100. Întâlnesc o adversară româncă foarte tânără, a jucat mult anul acesta, aşa că are mare încredere.”, a spus Halep, în conferinţa de presă de după sosirea la Cluj Napoca.

„Nu am nimic de pierdut, sper să fac un meci bun, să arăt un tenis bun şi să mă bucur de acest moment. România se află într-un loc bun, din punct de vedere al tenisului feminin, sper ca mult mai multe jucătoare să intre în top 100."

Tot miercuri, va evolua la BT Arena şi Jaqueline Cristian, care se confruntă în turul secund cu australianca Ajla Tomljanovic (43 WTA), favorita numărul 5 la Transylvania Open. Meciul e ultimul din program şi nu va începe mai devreme de ora 19.30.

Alte 3 jucătoare din România vor evolua miercuri în proba de dublu. Astfel, Irina Begu şi Andreea Mitu întâlnesc perechea Amina Anshba (Rusia)/ Anastasia Detiuc (Cehia), în timp ce Irina Bara face pereche cu georgiana Ekaterine Gorgodze, alături de care vor înfrunta cuplu german alcătuit din Mona Barthel şi Anna-Lena Friedsam.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici