Simona Halep a revenit în arenele de tenis cu o victorie la numărul 1 mondial, Ashleigh Barty

  • Simona Halep a revenit vineri pe terenul de tenis, într-o competiţie, după aproape 4 luni în care nu a jucat nicio partidă oficială.
  • Ea participă zilele acestea la un turneu demonstrativ la Adelaide, în Australia, după ce a depăşit cu bine perioada de carantină de 14 zile.
818 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a revenit în arenele de tenis cu o victorie la numărul 1 mondial, Ashleigh Barty

Simona Halep a revenit în arenele de tenis cu o victorie la numărul 1 mondial, Ashleigh Barty

Simona Halep a întâlnit-o vineri, la Adelaide, pe Ashleigh Barty într-o partidă demonstrativă, din cadrul unui turneu de pregătire organizat special pentru sportivii ce vor participa la Australian Open.

Simona Halep a câştigat cu 2-1 (2-6/6-1/10-8), după un supertiebreak, la capătul unui meci presărat cu execuţii specifice unui demonstrativ.

Tribunele arenei australiene au fost aproape pline, în cadrul aceleaşi sesiuni defăşurându-se şi alte 4 meciuri, cu participarea altor superstaruri ale tenisului mondial, precum Novak Djokovic, Rafael Nadal, Dominic Thiem, Serena Williams sau Naomi Osaka.

Australianca Ashleigh Barty, numărul 1 mondial, a câştigat primul set, după ce a izbutit 2 break-uri. Simona Halep s-a mobilizat în setul secund şi l-a dominat până la capăt, pe fondul unei relaxări a australiencei. Simona şi-a adjudecat apoi şi supertiebreak-ul, cu 10-8, reuşind o victorie, mai ales de moral.

Pentru Halep, urmează primul turneu oficial al sezonului, Gippsland Trophy, la care va participa săptămâna viitoare, la Melbourne.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici