Simona Halep a trecut peste Gică Hagi în topul câştigurilor din sport

Simona Halep (26 de ani) este cea mai în vogă sportivă din tenisul mondial, iar acest aspect se resimte şi în conturile sale. Potrivit unor statistici, românca a reuşit să câştige din premii şi contracte peste 29 de milioane de dolari.

722 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a trecut peste Gică Hagi în topul câştigurilor din sport

Simona Halep a trecut peste Gică Hagi în topul câştigurilor din sport

Datorită performanţelor din ultimii ani din circuit, Simona Halep a fost remunerată cu sume foarte mari din tenis. Parcursurile din competiţiile WTA i-au asigurat o sumă de peste 26 de milioane de dolari, în timp ce contractele de sponsorizare au mai băgat în conturi alte 4 milioane. Potrivit informaţiilor furnizate de Top 300 Capital, sumele o plasează pe Simona peste Gică Hagi. Cel mai bun fotbalist din toate timpurile a strâns, în cariera de jucător, 28 de milioane de dolari.

Câştigurile din tenisul feminin au crescut considerabil în ultimii ani, iar Simona reuşeşte să se claseze pe poziţia a opta în topul sportivelor cu cele mai mari premii din tenis. Pe primul loc se află Serena Williams, cu peste 84 de milioane de dolari.

Potrivit site-ului WTA, în primele 8 luni ale acestui an, Halep a câştigat 5.5 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici