Simona Halep, calificare convingătoare în sferturile de finală de la Wimbledon

Câştigătoarea ediţiei din 2019, Simona Halep a reuşit luni să îşi asigure calificarea în sferturile de finală ale Grand Slam-ului de la Wimbledon pentru a 5-a oară în carieră, după ce a învins-o în optimi pe spaniola Paula Badosa, favorita numărul 4, în două seturi.

1749 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, calificare convingătoare în sferturile de finală de la Wimbledon

Simona Halep, calificare convingătoare în sferturile de finală de la Wimbledon

Simona Halep a avut nevoie de doar 59 de minute, într-un meci uşor, câştigat clar cu 6-1, 6-2, şi rămâne fără set cedat în această ediţie a turneului de pe iarba londoneză.

Badosa nu a găsit replica în faţa româncei, care a jucat foarte agresiv, a controlat fiecare punct şi a luptat pentru fiecare minge în defensivă.

Spaniola a reuşit să câştige doar 3 game-uri, în debutul celor două seturi.

În sferturile de finală, Simona Halep va întâlni câştigătoarea meciului dintre Amanda Anisimova (25 WTA) şi Harmony Tan (115 WTA).

Pentru prezenţa în sferturi, Simona Halep va fi recompensată cu 359.600 euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
halep,
badosa,
wimbledon

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici