Simona Halep debutează la Roland Garros împotriva lui Nao Hibino din Japonia

Organizatorii turneului de la Roland Garros (Franţa), dotat cu premii totale în valoare de 32.017.500 de dolari, au anunţat, sâmbătă, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, programul primei zile a ediţiei din 2016.

3536 afișări
Imaginea articolului Simona Halep debutează la Roland Garros împotriva lui Nao Hibino din Japonia

Simona Halep debutează la Roland Garros împotriva lui Nao Hibino din Japonia

Simona Halep va debuta pe arena Suzanne-Lenglen, duminică, împotriva japonezei Nao Hibino (Japonia, 70 WTA).

Favorita numărul şase a competiţiei va disputa ultima partidă a zilei pe arena secundă a turneului, după terminarea partidelor Radu Albot - Benoit Paire, Vitalia Diatchenko - Lucie Safarova şi Milos Raonic - Janko Tipsarevic.

Meciurile vor începe de la ora 12:00 (ora României). Tot duminică a fost programat şi singurul reprezentant al României pe tabloul principal în proba de simplu, Adrian Ungur. Acesta îl va întâlni pe olandezul Igor Sijsling (Olanda, 123 ATP) pe terenul 17, de la ora 12:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici