Simona Halep debutează luni la turneul de la Dubai. Irina Begu îşi aşteapă adversara din calificări

  • Turneul de tenis de la Dubai, de categorie WTA 500 începe luni avându-le pe tabloul principal pe Simona Halep şi Irina Begu.
  • Gabriela Ruse are de asemenea şansa de a se califica în competiţie.
  • Prima care întră în concurs este Simona Halep.
798 afișări
Imaginea articolului Simona Halep debutează luni la turneul de la Dubai. Irina Begu îşi aşteapă adversara din calificări

Halep, care a coborât un loc, până pe 23, în clasamentul mondial, o va întâlni luni, de la ora 17.00, pe americana Alison Riske (53 WTA), care a beneficiat de un wild card din partea organizatorilor.

Fostul lider mondial conduce cu 3-0 în istoria întâlnirilor directe, ultima dată cele două întâlnindu-se la Roland Garros, în 2018.

Irina Begu, care a urcat un loc în clasamentul mondial, până pe 55, va evolua şi ea la Dubai, după ce a beneficiat de un „Special Exempt”, ea jucând semifinala la Sankt Petersburg. Adversara ei va fi cunoscută abia azi, după ce se încheie meciurle de pe tabloul de calificări, unde joacă şi Gabriela Ruse.

Aceasta o întâlneşte în turul trei pe australianca Ajla Tomljanovic (39 WTA), cele două aflându-se la prima confruntare din circuit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici