Simona Halep, după tragerea la sorţi de la Fed Cup: Nu este uşor, nu suntem foarte obişnuite să jucăm în echipă

Simona Halep a vorbit după tregerea la sorţi a meciurilor cu Cehia din Fed Cup, partide care se vor desfăşura în perioada 9-10 februarie, la Ostrava, în primul tur al Grupei Mondial.

1582 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, după tragerea la sorţi de la Fed Cup: Nu este uşor, nu suntem foarte obişnuite să jucăm în echipă

Simona Halep, după tragerea la sorţi de la Fed Cup: Este cel mai mare obiectiv al meu. Nu este uşor, nu suntem foarte obişnuite să jucăm în echipă

Fostul lider mondial a mărturisit că obiectivul ei principal este obţinerea unui rezultat bun alături de colegele din România în faţa jucătoarelor din Cehia.

"Pentru mine este important să facem un rezultat bun la Fed Cup anul acesta. Este cel mai mare obiectiv al meu. Nu este uşor, nu suntem foarte obişnuite să jucăm în echipă. Nu e uşor să te motivezi în grup, dar eu sper să îmi fac treaba foarte bine pe teren şi să ajut echipa să câştigăm această partidă.

Aşa cum ştim, Cehia este o echipă foarte puternică, nu va fi deloc uşor, dar acum 2-3 ani am fost foarte aproape să le învingem. Eu cred că există o şansă în plus faţă de data trecută. Suprafaţa nu este deloc uşoară, dar pentru toată lumea este la fel. M-am obişnuit cu ea, dar vom vedea sâmbătă", a spus Simona Halep, la conferinţa de presă.

Irina Begu este încrezătoare şi speră ca Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu să rezolve calificarea în semifinalele competiţiei în meciurile de simplu şi să nu se mai ajungă la jocurile de dublu:

"Faptul că avem câteva meciuri oficiale este un plus pentru noi. Ne bucură faptul că am câştigat turneul din Thailanda, dar eu sper să nu se ajungă până la meciul de dublu. Daca va fi, eu şi Monica suntem pregătite 100% pentru meci".

Programul meciurilor Cehia - România din Fed Cup

Sâmbătă, 9 februarie, ora 14:00

Karolina Pliskova - Mihaela Buzărnescu
Katerina Siniakova - Simona Halep

Duminică, 10 februarie, ora 14:00:

Karolina Pliskova - Simona Halep
Katerina Siniakova - Mihaela Buzărnescu

Partida de dublu va avea loc după meciurile de simplu, duminică: Katerina Siniakova/Barbora Krejcikova - Irina Begu/Monica Niculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici