Simona Halep, eliminată de Na Li, în turul doi al turneului de la Wimbledon

Jucătoarea Simona Halep, locul 32 WTA, a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-0, de sportiva chineză Na Li, locul 6 WTA, în turul doi al turneului de la Wimbledon, după un meci care a durat o oră şi 25 de minute.

141 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, eliminată de Na Li, în turul doi al turneului de la Wimbledon

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Halep a acuzat dureri la spate şi a cerut ajutorul fizioterapeutului după ce a pierdut primul set cu 2-6. Ea a reuşit să revină pe teren şi s-a distanţat la 3-0 în setul doi. La acest scor a cerut din nou ajutorul fizioterapeutului, apoi încă o dată la 5-0. Românca a câştigat setul cu 6-1, dar în decisiv nu a putut să ţină ritmul impus de adversară.

Simona Halep a mers la Londra după ce a câştigat zece partide la rând, în două săptămâni, care i-au adus două trofee în palmares, la Nurnberg şi 's-Hertogenbosch.

Ea a păşit cu dreptul şi pe iarba de la All England Club, calificându-se în turul secund. Însă Halep nu a put trece de Na Li, punând capăt unei serii imrpesionate de victorii consecutive, 11.

La Wimbledon, jucătoarea română va primi la simplu un premiu în valoare de 38.000 de lire sterline (aproximativ 44.500 de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici