Simona Halep încheie anul pe primul loc, după ce Karolina Pliskova a fost eliminată în semifinale la Turneul Campioanelor

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (9), 6-3, de daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA, în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, iar Simona Halep nu mai poate pierde poziţia de lider mondial în acest an.

3125 afișări
Imaginea articolului Simona Halep încheie anul pe primul loc, după ce Karolina Pliskova a fost eliminată în semifinale la Turneul Campioanelor

Simona Halep încheie anul pe primul loc, după ce Karolina Pliskova a fost eliminată în semifinale la Turneul Campioanelor.

Pliskova, singura jucătoare care o mai putea întrece pe Halep în ierarhia WTA, a fost învinsă într-o oră şi 56 de minute.

Halep rămâne pe primul loc cel puţin până la finalul sezonului, cu 6.175 de puncte, la un avans de 40 de puncte faţă de poziţia secundă, ocupată de jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza. Pliskova se află pe locul 3, cu 5.730 de puncte, dar cehoaica poate fi întrecută de Wozniacki sau de americanca Venus Williams, dacă una dintre cele două jucătoare câştigă Turneul Campioanelor.

Wozniacki a devenit, astfel, prima finalistă de la Turneul Campioanelor. În cealaltă semifinală, se întâlnesc Venus Williams, locul 5 WTA, şi franţuzoaica Caroline Garcia, locul 8 WTA, tot sâmbătă, de la 14:30.

Simona Halep a părăsit competiţia, vineri, după ce a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, scor 3-6, 4-6, şi a încheiat Grupa Roşie pe ultimul loc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici