Halep a fost transportată la spital după finala de la Australian Open. Simona a ajuns pe perfuzii: ce s-a întâmplat/ UPDATE: Cum explică Stere Halep internarea fiicei sale

Jucătoarea Simona Halep a fost internată pentru deshidratare după finala jucată sâmbătă la Australian Open, dar a fost externată duminică dimineaţă, informează ESPN Tenis.

10380 afișări
Imaginea articolului Halep a fost transportată la spital după finala de la Australian Open. Simona a ajuns pe perfuzii: ce s-a întâmplat/ UPDATE: Cum explică Stere Halep internarea fiicei sale

Simona Halep, internată pentru deshidratare după finala de la Australian Open/ Ce spun medicii despre starea sa

Publicaţia spaniolă anunţă că Simona a fost internată sâmbătă seară şi externată patru ore mai târziu. Alături de informaţiile oferite, sursa citată a publicat şi o poză cu Halep pe perfuzii.

"După finală, Simona Halep a trebuit să fie internată pentru deshidratare. Jucătoarea română de tenis a fost externată şi este într-o stare foarte bună", se precizează într-o postare pe pagina de Twitter ESPN Tenis.

Stere Halep, tatăl Simonei, a oferit prima explicaţie legată de apariţia fiicei sale la spital după finala cu Wozniacki. Simona Halep a petrecut patru ore într-un spital din Melbourne, însă Stere Halep suţine că fiica sa a făcut doar o perfuzie cu magneziu.

"Nu s-a întâmplat nimic, lumea să fie liniştită! A facut doar o perfuzie de magneziu, timp de 10 minute. Atât! Este totul perfect, este în drum spre casă!

A fost greu, dar trebuie să acceptam şi eşecurile. Aşa este în sport, trebuie să accepţi şi când pierzi. A fost dezamagită, dar apoi a fost şi ea mai veselă, pentru că a făcut un rezultat incredibil. Nu a fost să fie şi cred că durerile căpătate de-a lungul turneului au costat-o titlul. Va trebui să facă o pauză acum, pentru a se recupera. Dar totul depinde de ce spun medicii.

Simona este super ok. Le aştept cu drag în ţară, pe ea şi pe mama ei", a spus Stere Halep pentru Antena 1.

Simona Halep a fost învinsă, sâmbătă, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6, în două ore şi 50 de minute de joc, de daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, în finala de la Australian Open. Efortul depus de-a lungul întregului turneu de la Australian Open a marcat-o pe sportiva din Constanţa. În timpul finalei, Halep a cerut intervenţia echipei medicale, iar tensiunea i-a fost măsurată pe teren.

În urma succesului de la Melbourne, Wozniacki a detronat-o pe româncă şi din fruntea ierarhiei mondiale. A fost a treia finală de Grand Slam pierdută de Halep, după cele de la Roland Garros, din 2014 şi 2017.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici