Simona Halep joacă astăzi împotriva sportivei de pe locul 114 mondial, Kateryna Kozlova. ORA meciului

Simona Halep (27 de ani, locul doi WTA) joacă duminică, de la ora 21.00, în turul III al turneului de la Indian Wells contra sportivei de pe locul 114 mondial, Kateryna Kozlova (25 de ani).

3308 afișări
Imaginea articolului Simona Halep joacă astăzi împotriva sportivei de pe locul 114 mondial, Kateryna Kozlova. ORA meciului

Simona Halep joacă duminică împotriva sportivei de pe locul 114 mondial, Kateryna Kozlova

Organizatorii turneului au anunţat că meciul Simona Halep - Kateryna Kozlova e programat duminică de la ora 21:00 (ora României) fiind primul duel pe Terenul 1.

Câştigătoarea meciului va juca în optimi contra sportivei care se va impune în duelul Marketa Vondrousova (61 WTA) - Jelea Ostapenko (22 WTA), confruntare se va avea loc după miezul nopţii.

Altfel, WTA a stabilit, în urma voturilor fanilor, că Simona Halep a reuşit cea mai frumoasă lovitură a lunii februarie. Românca a pierdut la limită titlul pentru "jucătoarea lunii" în faţa Belindei Bencic, cea care o învingea în meci direct în sferturile turneului de la Dubai, însă a primit din nou aprecieri pentru un punct memorabil câştigat în faţa lui Eugenie Bouchard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici