FINALA de la Cincinnati | Halep vs. Muguruza. Miza este URIAŞĂ: "Sunt flămândă de victorii, e o provocare mare şi o mare oportunitate"

Simona Halep (România, 2 WTA) a jucat duminică seară cu Garbine Muguruza (Spania, 6 WTA) în finala turneului Premier 5 de la Cincinnati (SUA). Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Cincinnati după ce a învins-o pe Sloane Stephens, scor 6-2, 6-1.

4383 afișări
Imaginea articolului FINALA de la Cincinnati | Halep vs. Muguruza. Miza este URIAŞĂ: "Sunt flămândă de victorii, e o provocare mare şi o mare oportunitate"

Simona Halep joacă în finala de la Cincinnati. Românca, la un meci distanţă de primul loc în clasamentul mondial: "Sunt flămândă de victorii, e o provocare mare!". Ora la care va începe marea finală

UPDATE ora 22:12 -  Simona Halep pierde finala de la Cincinnati cu incredibilul scor de 1-6, 0-6, fiind dominată din toate punctele de vedere de garbine Muguruza! Românca ratează pentru a treia oară în acest sezon locul 1 mondial şi rămâne cu 15 titluri în palmares!

UPDATE ora 21:46 - Garbine are set şi 3-0, cu dublu break! Blocaj mental pentru pentru Simona.

UPDATE ora 21:34 -   Muguruza îşi adjudecă prima manşă cu un scor neaşteptat: 6-1! Halep nu e în meci deocamdată şi o lasă pe Muguruza să-şi construiască jocul ofensiv! Mai mult, Simona evoluează atât de slab încât nu rezistă nici măcar în raliurile de regularitate.

UPDATE ora 21:23 -  Simona serveşte bine şi punctează pentru prima oară, 1-3! Tensiunea îi afectează şi pe comentatorii meciului, iar Cristian Tudor Popescu tocmai a înjurat în direct la Digisport 2, crezând că se află în pauză de publciitate: "Tre' să facă dracu ceva!", transmite Pro Sport.

UPDATE ora 21:03 - Muguruza îşi adjudecă primul game, cu serviciul, după o greşeală neforţată comisă de Halep. Iberica a reuşit şi un prim as în acest game inaugural.

UPDATE ora 21:03 - Finalistele au intrat în arena de la Cincinnati şi au făcut tradiţionala fotografie de dinaintea meciului! Duelul dintre Simona şi Garbine începe în câteva minute, cu campioana de la Wimbledon la serviciu!

Pentru sportiva noastă urmează confruntarea cu Garbine Muguruza din ultimul act al competiţiei, partidă ce o poate duce pe Halep pe primul loc în clasamentul mondial.

"Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu. Nu trebuia să-mi aduci aminte că Muguruza m-a învins de două ori pe hard. Voi veni, voi da totul şi poate voi câştiga de data asta. Sunt flămândă de victorii, e o provocare mare şi o mare oportunitate", a declarat Halep la finalul meciului cu Stephens.

Halep s-a mai întâlnit de trei ori cu Muguruza, iar sportiva clasată pe locul 6 în ierarhia WTA s-a impus în două rânduri. Muguruza a câştigat în 2014, în turul al doilea al turneului de la Wuhan, şi în 2015, la FedCup. Halep s-a impus în 2015, în optimile turneului de la Stuttgart, scrie ProSport.

Finala dintre Simona Halep şi Garbine Muguruza se va disputa în această seară, cu începere de la ora 21:00.

Câştigătoarea turneului de la Cincinnati va primi 522.450 de dolari şi 900 de puncte WTA. Pentru Halep, această 'recompensă' este sinonimă cu trecere pe primul loc în clasamentul mondial. În acest moment, diferenţa dintre Halep (locul 2 WTA) şi Karolina Pliskova este doar cinci puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici