Simona Halep, la a patra semifinală WTA din acest an

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Budapesta, dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari, după a ce a învins-o pe Timea Babos (115 WTA), informează site-ul oficial al competiţiei.

247 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, la a patra semifinală WTA din acest an

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Halep s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1 la capătul unui meci care a durat o oră şi 23 de minute.

Pentru calificarea în semifinale, Halep şi-a asigurat 130 de puncte WTA şi un cec în valoare de 10.425 de dolari.

În semifinale, Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Alexandra Cadanţu (80 WTA) şi Shahar Peer din Israel, locul locul 162 WTA, fostă numărul 11 mondial.

Aceasta este cea de-a patra prezenţă în penultimul act al unui turneu WTA din 2013 pentru Halep, după cele de la Roma, Nurnberg şi 's-Hertogenbosch.

Ea a câştigat turneele de la Nurnberg şi 's-Hertogenbosch.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici