Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells, potrivit WTA - VIDEO

Site-ul oficial al Asociaţiei Jucătoarelor Profesioniste a ales drept lovitura zilei de duminică un punct câştigat de Simona Halep, locul 3 WTA, în faţa americancei Varvara Lepchenko, locul 31 WTA, în meciul care i-a adus româncei calificarea în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells.

1528 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells, potrivit WTA - VIDEO

Simona Halep (Imagine: Hepta)

"Trebuie văzut! Unde este Simona Halep? Aproape a ieşit de pe teren", este explicaţia dată, pe contul de Twitter al WTA, la înregistrarea video.

Punctul ales de WTA a fost la scorul de 3-1 şi 30-15 în setul decisiv, când un "drive volley" executat de Lepchenko a scos-o pe Halep mult în afara terenului. Românca a "agăţat" mingea şi a trimis-o în terenul advers. Americanca a ezitat să lovească decisiv, ceea ce i-a permis Simonei Halep să alerge înapoi către mijlocul terenului şi să-şi recupereze poziţia dominantă. În cele din urmă, Lepchenko a greşit, trimiţând mingea în fileu, iar Halep a condus cu 40-15 pe propriul serviciu.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1, pe sportiva americană Varvara Lepchenko, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 26, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Partida a durat aproape două ore şi 15 minute. În urma acestei victorii, Halep, semifinalistă anul trecut, îşi va păstra locul 3 WTA şi după această competiţie.

Pentru un loc în sferturile de finală, Simona Halep va juca împotriva jucătoarei cehe Karolina Pliskova, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, care a eliminat-o, cu scorul de 7-5, 6-4, pe sportiva spaniolă Garbine Muguruza, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 19.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici