Simona Halep: Nu contează cine va câştiga, o româncă va fi în semifinale

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, joi, despre meciul cu Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, că nu contează cine va câştiga, deoarece o româncă va fi în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

333 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Nu contează cine va câştiga, o româncă va fi în semifinale

Simona Halep: Nu contează cine va câştiga, o româncă va fi în semifinale (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"E o luptătoare foarte mare, a făcut un rezultat destul de bun până acum şi nu are nimic de pierdut. Nu contează cine va câştiga, o româncă va fi în semifinale, aşa că pentru România e bine. Eu am şansa mea mâine şi, cu siguranţă, voi lupta ca să câştig. Sper sa fie un meci frumos şi să vină cât mai multă lume. Pe teren suntem mereu adversare, dar nu o consider un adversar şi în viaţa de zi cu zi. Aşa că-i doresc succes şi să fie sănătoasă", a spus Halep pentru Dolce Sport.

Simona Halep a învins-o, în optimi de finală, pe Venus Williams (SUA), locul 16 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1, şi o va avea ca adversară în sferturi pe Alexandra Dulgheru, care a depăşit-o pe rusoiaca Ekaterina Makarova, locul 8 WTA, cu scorul de 6-4, 6-3.

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, şi Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, din sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, se va disputa vineri, de la ora 13.00. Întâlnirea dintre cele două românce va fi prima de pe Arena Centrală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici