Simona Halep: Nu cred că vom putea câştiga cu 3-0

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, marţi, că nu crede că România se va putea impune în confruntarea cu Serbia, contând pentru play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale, după primele trei meciuri, însă a precizat că scorul final nu are nicio importanţă.

161 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Nu cred că vom putea câştiga cu 3-0

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Va fi un meci foarte greu, mai ales că Ivanovici a câştigat un Grand Slam şi are experienţă foarte mare. Sunt încrezătoare, cred că putem câştiga această partidă, dar sunt pregătită pentru un meci foarte greu. Nu putem să ne gândim la 3-0. Am încredere că putem câştiga şi cu 3-2. Nu am o problemă cu scorul, o să lupt şi vom vedea ce se va întâmpla acolo. Sunt sigură că şi ele se vor pregăti foarte bine pentru acest meci, pentru că nimeni nu vrea să o ia de la început anul viitor la Budapesta", a spus Halep.

Simona Halep a afirmat că nu îşi doreşte ca meciul său cu Ana Ivanovici să fie la fel de greu precum cel avut anul trecut la Sofia. "Cu Ivanovici am avut şi noroc, pentru că la Sofia am revenit de la 3-1 pentru ea în decisiv. Nu mai vreau un meci aşa de greu şi să revin în setul trei. Eu sunt oarecum încrezătoare, pentru că orice meci este deschis. Poate câştiga oricine la nivelul acesta. Am un joc bun, simt mingea foarte bine aici pe Terenul Central. Sper ca publicul să îmi dea putere să aduc ambele victorii, dacă nu, voi vedea", a adăugat Halep.

Halep a precizat că nu a mai jucat în România de aproape doi ani. "Nu am mai jucat acasă de foarte mult timp. Cred că acum doi ani am jucat un turneu aici, în România. Anul acesta avem două evenimente, pentru că avem şi turneul WTA din vară. Este un eveniment foarte mare pentru ţara noastră, pentru că nu cred că s-a mai jucat Fed Cup până acum în România. Este un eveniment frumos şi cred că trebuie să ne bucurăm cu toţii", a explicat Halep.

Întâlnirea dintre România şi Serbia va avea loc sâmbătă şi duminică, la Arenele BNR din Bucureşti. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate sâmbătă, iar a doua zi se vor disputa celelalte două partide de simplu şi meciul de dublu.

Echipa care va câştiga întâlnirea va accede în a doua Grupă Mondială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici