Simona Halep o va întâlni pe Andrea Petkovici, în optimi de finală, la Cincinnati

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 3 WTA, va evolua, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 04.00, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati (SUA), împotriva sportivei Andrea Petkovici (Germania), favorită 15 şi locul 17 WTA.

1173 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe Andrea Petkovici, în optimi de finală, la Cincinnati

Andrea Petkovici (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Petkovici a învins-o, în turul doi, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-3, după două ore şi 26 de minute, pe Camila Giorgi (Italia), locul 31 WTA.

Halep a trecut, în turul doi, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-4, după două ore şi 51 de minute, de franţuzoaica Kristina Mladenovic, poziţia 40 în clasamentul mondial.

Simona Halep (23 de ani) şi Andrea Petkovici (27 de ani) s-au mai întâlnit de cinci ori, jucătoarea din Constanţa impunându-se în ultimele patru întâlniri.

Petkovici a câştigat meciul din calificările turneului de la Bucureşti, din 2009, scor 6-2, 7-6 (2), în timp ce Halep s-a impus în finala de Nurnberg (2013), scor 6-3, 6-3, în turul doi la Tokyo (2013), scor 7-6 (4), 6-3, în semifinale la Roland Garros (2014), scor 6-2, 7-6 (4), şi în optimi de finală la Beijing (2014), scor 7-6 (4), 5-7, 7-6 (1).

Meciul dintre Halep şi Petkovici va fi ultimul de pe Arena Grandstand.

În proba de dublu masculin de la Cincinnati, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 5, va întâlni în turul doi cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, în primul meci de pe terenul 10, de la ora 18.00.

Tot pe terenul 10 şi tot în turul doi va juca şi perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, care va întâlni cuplul Alexander Peya/Bruno Soares (Austria/Brazilia). Meciul este al treilea al zilei şi va începe în jurul orei 21.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici