Simona Halep o va întâlni pe Elise Mertens în optimi la Madrid Open

Jucătoarea belgiană de tenis Elise Mertens (16 WTA) s-a calificat duminică în optimile de finală ale turneului de tenis de la Madrid, învingând-o în turul doi pe Elena Rybakina (22 WTA), din Kazakhstan, cu 7-5 (4), 7-5. Mertens va juca în turul 3 cu Simona Halep.

776 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe Elise Mertens în optimi la Madrid Open

Simona Halep şi-a aflat adversara din optimile de finală ale turneului de la Madrid, fază în care s-a calificat după ce a învins-o duminică pe jucătoarea chineză Saisai Zheng, cu 6-0, 6-4.

În optimi, Halep o va întâlni pe Elise Mertens, cea pe care a învins-o ultima dată la turneul masters de la Miami, în două seturi, cu 7-5, 7-5.

Cele două s-au întâlnit până acum de 6 ori, singura victorie a jucătoarei din Belgia fiind cea din 2019, de la Doha, când Mertens s-a impus în 3 seturi, scor 3-6, 6-4, 6-3.

Partida va avea loc luni, probabil după-amiază târziu, ţinând cont de faptul că Mertens este implicată şi în turneul de dublu, unde va evolua în jurul amiezii, alături de partenera sa, Su-Wei Hsieh, împotriva cuplului Ostapenko/Pavlyuchenkova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici