Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, în turul secund din Beijing

Simona Halep (6 WTA) o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (39 WTA), în turul secund al turneului din Beijing.

241 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, în turul secund din Beijing

Simona Halep o va întâlni pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, în turul secund din Beijing

În primul tur, Alexandrova a învins-o pe americanca Bernarda Pera (81 WTA), o jucătoare venită din calificări, scor 5-7, 6-2, 6-3. Sportiva din Rusia a avut parte de un meci dificil, partida durând o oră şi 54 de minute.

În luna septembrie, pe tărâm asiatic, Ekaterina Alexandrova a ajuns până în semifinale la turneul din Seul, dar a cedat încă din prima rundă la Wuhan, după eşecul împotriva conaţionalei Veronika Kudermetova. Rusoaica se află la cea mai bună clasare din carieră, locul 39 WTA.

Simona Halep şi Ekaterina Alexandrova s-au mai întâlnit o dată, chiar în acest an, în turul secund al întrecerii de la Cincinnati. A fost 3-6, 7-5, 6-4 pentru sportiva din România, care s-a impus la capătul unui meci de peste două ore.

Simona Halep (6 WTA) s-a calificat în turul secund al turneului Premier Mandatory din Beijing (China), duminică dimineaţa, după ce a trecut de suedeza Rebecca Peterson (53 WTA), scor 6-1, 6-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici