Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Kozlova: detaliul care o emoţionează, discursul frumos la adresa adversarei şi peste cine poate da în "optimi"

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a avut nevoie de o oră şi 50 de minute pentru a se califica în "optimile" de finală de la Indian Wells, 7-6(3), 7-5 cu Katerina Kozlova (25 de ani, 114 WTA), iar la finalul meciului a vorbit despre emoţiile simţite pe Terenul Central din California, dar şi despre calitatea adversarei sale.

4123 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Kozlova: detaliul care o emoţionează, discursul frumos la adresa adversarei şi peste cine poate da în "optimi"

Simona Halep, prima reacţie după victoria cu Kozlova: detaliul care o emoţionează, discursul frumos la adresa adversarei şi peste cine poate da în "optimi"

 

Halep a condus cu 5-3 şi 5-2 în cele două seturi, dar de fiecare dată a avut nevoie de prelungiri pentru a câştiga manşele. A avut în faţă o adversară grea, care a jucat mult peste nivelul ei obişnuit, iar fostul lider mondial a recunoscut dificultăţile pe care le-a avut:

"Vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit, şi datorită vouă am reuşit să lupt azi şi să câştig. Sunt emoţionată când joc pe terenurile mari, dar mereu încerc să dau totul. A fost dificil contra ei, nu jucasem una împotriva celeilalte, mi-a fost greu să văd ce joacă şi să găsesc ritmul. E o jucătoare bună, mă bucur că am câştigat în minimum de seturi", a declarat Simona, în interviul acordat pe teren, înainte să vorbească despre momentul din 2015, când trofeul de la IW era efectiv mult prea greu pentru a-l ridica deasupra capului:

"Îmi aduc aminte de titlul din 2015, trofeul a fost foarte greu şi nu l-am putut ridica. Sper să fiu mai puternică şi să pot anul acesta, dar nu vreau să pun presiune pe mine şi nu am aşteptări foarte mari".

Pentru un loc în sferturile de finală, Simona, care a avut cifre bune la serviciu, mai multe lovituri câştigătoare şi mai puţine erori decât Kozlova, se va bate cu învingătoarea meciului Marketa Vondruşova (61 WTA) - Jelena Ostapenko (22 WTA).

ŞTIRE Prosport

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici