Simona Halep, revenire spectaculoasă la Linz. Este în semifinale, posibil duel 100% românesc

  • Simona Halep a reuşit să se califice, miercuri, în semifinala turneului de tenis de la Linz, învingând-o în sferturi pe italianca Jasmine Paolini (51 WTA).
  • Halep o poate întâlni în penultimul act pe Jaqueline Cristian (100 WTA), care joacă miercuri seara cu Veronika Kudermetova (32 WTA).
1186 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, revenire spectaculoasă la Linz. Este în semifinale, posibil duel 100% românesc

Simona Halep s-a calificat spectaculos în semifinală la Linz, unde o aşteaptă pe Jaqueline Cristian

Simona Halep s-a impus în trei seturi, cu 4-6, 7-5, 6-0, fiind nevoită să revină după un prim set, pierdut la mare luptă.

Meciul a durat 2 ore şi 14 minute, cel mai disputat set fiind cel de al doilea, în care Halep a trecut prin momente dificile, revenind de la 4-6, 1-3.

De la 4-5, în setul 2, Halep a făcut un joc aproape perfect, câştigând 9 game-uri consecutiv şi asigurându-şi un loc în semifinala turneului.

Pentru prezenţa în penultimul act al competiţiei, Simona Halep va fi recompensată cu 8.144 USD şi 110 puncte.

Antrenată de Renzo Furlan, jucător din generaţia lui Pavel, Voinea şi Pescariu, Paolini a pierdut şi celăallt meci jucat cu Halep, la Internaţionalele Italiei de la Roma, pe zgură, în 2020.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici