Simona Halep s-a CALIFICAT în optimi la Cincinnati. Revenire spectaculoasă în faţa rusoaicei Ekaterina Alexandrova: „A fost foarte, foarte greu”

Simona Halep a câştigat greu primul meci de la turneul de la Cincinnati. Fostul lider mondial s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-5, 6-4, în faţa jucătoarei din Rusia Ekaterina Alexandrova, după două ore şi patru minute de joc.

2464 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a CALIFICAT în optimi la Cincinnati. Revenire spectaculoasă în faţa rusoaicei Ekaterina Alexandrova: „A fost foarte, foarte greu”

Simona Halep s-a CALIFICAT în optimi la Cincinnati. Revenire spectaculoasă în faţa rusoaicei Ekaterina Alexandrova

Simona Halep a început bine meciul, a câştigat primul game la zero, dar Ekaterina Alexandrova a egalat rapid la game-uri, 1-1. Jucătoarea din Rusia a reuşit să se desprindă de fostul lider mondial şi a dus scorul la 4-2. Halep a mai câştigat un game, dar a pierdut primul set cu 3-6, după 35 de minute de joc.

În al doilea act, Alexandrova a luat primele două game-uri în şapte minute, dar Halep a restabilit egalitatea, 2-2. Rusoaica şi Simona şi-au împărţit şi următoarele game-uri, ducând scorul la 5-5. Românca s-a îndepărtat şi a câştigat setul 2, 7-5, după 45 de minute de joc.

Alexandrova a început setul trei aşa cum l-a început şi pe cel secund, cu game câştigat, 1-0. Simona a recuperat, iar cele două jucătoare au continuat să joace din aproape în aprope până la 4-4. Fostul lider mondial a câştigat şi setul decisiv, 6-4, după 44 de minute.

Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în finala turneului de la Cincinnati, meci pe care l-a pierdut în faţa jucătoarei Kiki Bertens.

Simona Halep, după meciul cu Ekaterina Alexandrova: A fost foarte, foarte greu, dar nu am renunţat

Simona Halep a câştigat greu primul meci de la turneul de la Cincinnati. Fostul lider mondial s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-5, 6-4, în faţa jucătoarei din Rusia Ekaterina Alexandrova, după două ore şi patru minute de joc. Jucătoarea din România s-a calificat în optimi.

"A fost un meci foarte, foarte greu. Loveşte mingea foarte puternic, dar nu am renunţat. Am vrut să alerg pentru fiecare mine şi mă bucur că am reuşit să câştig. Din punct de vedere mental a fost foarte dificil din cauza accidentării suferite săptămâna trecută. Am avut dureri, nu mi-a fost uşor să îmi găsesc ritmul. Ea e foarte puternică. În setul doi am simţit că pot fi peste ea şi am decis să schimb puţin jocul. Vă mulţumesc tuturor, este o plăcere să joc aici şi sper să rămân aici până la finalul turneului", a spus Simona Halep, la finalul meciului contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova.

Anul trecut, Simona Halep a ajuns până în finala turneului de la Cincinnati, meci pe care l-a pierdut în faţa jucătoarei Kiki Bertens.

Rusoaica de pe locul 43 WTA a învins-o în primul tur pe Carla Suarez Navarro (29 WTA), cu 6-4, 6-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici