Simona Halep s-a calificat în sferturi la Birmingham şi la dublu

Perechea Simona Halep/Heather Watson (România/Marea Britanie) s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Birmingham, dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

537 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în sferturi la Birmingham şi la dublu

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham şi la dublu

Halep şi Watson, beneficiare ale unui wild-card, au învins, în runda inaugurală, cu scorul de 1-6, 6-3, 10-7, după o oră şi opt minute, cuplul spaniol Anabel Medina Garrigues/Arantxa Parra Santoja.

În sferturile de finală Simona Halep şi Heather Watson vor întâlni perechea Yung-Jan Chan/Jie Zheng (Taiwan/China), care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-2, de cuplul Casey Dellacqua/Sania Mirza (Australia/India), cap de serie numărul unu.

Pentru calificarea în sferturi de finală la Birmingham, Halep şi Watson vor primi 100 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 5.785 de dolari.

Tot joi, Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a învins-o, cu scorul de 6-1, 6-3, pe sportiva cehă Klara Koukalova, locul 92 WTA, venită din calificări, într-un meci din optimile de finală ale turneului de categorie Premier de la Birmingham.

Calificarea în sferturile de finală la simplu este recompensată la Birmingham cu 16.725 de dolari şi 100 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici