Simona Halep s-a calificat în turul trei la Miami Open. Monica Niculescu, victorie spectaculoasă în faţa Garbinei Muguruza

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat în turul trei al turneului Miami Open, după ce a învins-o pe americanca Taylor Townsend, locul 96 WTA, scor 6-1, 6-3 în timp ce Monica Niculescu a reuşit una dintre cele mai importante victorii din ultimul timp.

1006 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în turul trei la Miami Open. Monica Niculescu, victorie spectaculoasă în faţa Garbinei Muguruza

Simona Halep, în turul trei la Miami Open. Niculescu,victorie spectaculoasă în faţa Garbinei Muguruza

România a rămas cu două reprezentante în turneul Premier Mandatory de la Miami: Simona Halep şi Monica Niculescu, Mihaela Buzărnescu fiind eliminată.

Simona Halep, locul 3 WTA şi a doua favorită a turneului, a trecut în viteză de meciul inaugural de la Miami, învingând-o net pentru a treia oară din tot atâtea partide directe pe americanca Taylor Townsend. Chiar dacă şi-a pierdut serviciul în start de set doi, româncei i-a ieşit jocul bine, câştigând 60% dintre punctele pe retur şi etalând din nou excelenta deplasare în teren. Lesia Tsurenko s-a retras înainte de debutul de la Miami, iar Simona Halep va juca mai departe cu Polona Hercog (lucky loser), învingătoare în faţa japonezei Misaki Doi.

Pe de altă parte, Monica Niculescu a reuşit una dintre cele mai importante victorii din ultimul timp. Românca s-a calificat şi ea în turul trei la Miami, după ce a invins-o, scor 7-6(0), 4-6, 6-2, pe Garbine Muguruza. În turul trei, Niculescu o va reîntâlni pe daneza Caroline Wozniacki (favorită 13 la Miami, calificată după 6-4, 6-4 cu Sasnovich).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici