Simona Halep s-a retras de la Miami Open. Jucătoarea a suferit o accidentare

Simona Halep s-a retras de la Mastersul WTA 1000 de la Miami, anunţând cu câteva ore înainte de meciul cu Daria Saville că a suferit o accidentare. Românca va lipsi şi de la turneul de la Charleston, dar şi de la Fed Cup.

383 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a retras de la Miami Open. Jucătoarea a suferit o accidentare

Simona Halep s-a retras de la Miami Open. Jucătoarea a suferit o accidentare

Simona Halep a resimţit dureri la piciorul stâng în timpul antrenamentului de miercuri. RMN-ul efectuat a arătat că a suferit o ruptură.

„Salut tuturor, în timp ce exersăm în Miami ieri am simţit o durere ascuţită la piciorul stâng. M-am chinuit cu coapsa încă din semifinala mea de la Indian Wells şi am sperat că se va îmbunătăţi, dar am fost la un RMN aseară şi, din păcate, a arătat o leziune.

Corpul meu are nevoie de timp pentru a se vindeca şi, în consecinţă, voi ieşi din competiţie timp de trei săptămâni. Asta înseamnă că a trebuit să iau decizia foarte grea de a mă retrage de la Miami, Charleston şi Fed Cup.

Deşi simt ca e o ştire dezamăgitoare de împărtăşit, îmi păstrez încrederea, pe care am avut-o de la începutul acestu an grozav şi sunt motivată să fac totul pentru a fi gata pentru sezonul de zgură.”

Halep a fost înlocuită pe tabloul principal de franceza Harmony Tan (91 WTA), din postura de lucky loser.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici