Simona Halep s-a simţit „foarte bine” la Sports Festival: Este o plăcere să vin aici

Simona Halep (8 WTA, 27 de ani) a participat la Sports Festival, la Cluj, şi a evoluat într-un meci demonstrativ împotriva Danielei Hantuchova (36 de ani). Românca a câştigat primul ”mini-set” cu 4-1, regulă stabilită de organizatorii festivalului.

1071 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a simţit „foarte bine” la Sports Festival: Este o plăcere să vin aici

Simona Halep: Mă simt foarte bine la Sports Festival, este o plăcere să vin aici

Fosta câştigătoare de Roland Garros s-a simţit extraordinar la Cluj, în faţa celor 9.000 de oameni care au umplut BT Arena: ”Bine v-am regăsit şi mulţumesc pentru această primire deosebită. A fost foarte emoţionant la început, sper că şi voi v-aţi bucurat aşa cum m-am bucurat.

Vă mulţumesc, din nou! Este un eveniment important pentru sportul românesc şi pentru noi toţi, este foarte important să facem mişcare, vreau să-i felicit pe toţi cei de la Sports Festival, este o plăcere să vin aici. Sper că şi voi v-aţi simţit bine. Încă nu s-a terminat, mai avem un meci”, a spus Simona Halep, la finalul primului set.

Festivalul are loc în perioada 13 - 16 iunie la Cluj şi îi va avea în componenţă, printre alţii, pe Simona Halep sau Gică Hagi. Printre sporturile reprezentate la acest eveniment vor fi: tenis, fotbal, atletism, baschet, tenis de masă, handbal, volei pe plajă, rugby, caiac, oină, golf, karate, ciclism, scrimă, şah, cross fit, escaladă, gimnastică, motociclism sau padel.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici