Simona Halep şi-a aflat posibilul traseu de la Gippsland Trophy

Simona Halep a aflat vineri alcătuirea tabloului şi posibilul traseu de la Gippsland Trophy, primul turneu al anului la care va participa românca numărul 2 mondial.

546 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi-a aflat posibilul traseu de la Gippsland Trophy

Simona Halep şi-a aflat posibilul traseu de la Gippsland Trophy

După ce a câştigat o primă partidă demonstrativă la Adelaide, în compania numărului 1 mondial, australianca Ashleigh Barty, Simona Halep se va încălzi pentru Australian Open participând la Gippsland Trophy.

Halep e principala favorită a turneului ce se va desfăşura între 31 ianuarie şi 6 februarie, la Melbourne, la care mai participă Svitolina, Mertens, Osaka sau Sabalenka.

Românca nu are un traseu facil, cu toate că partea de tablou pe care se află e aparent mai uşoară. Simona va avea un prim tur liber, după care va întâlni învingătoarea dintre Osuigwe şi Potapova.

Dacă se respectă calculele hârtiei, atunci Halep ar putea să o întâlnească Iga Swiatek în sferturile de finală. Poloneza e cea care a învins-o la Roland Garros, în drumul ei către primul trofeu de Grand Slam al carierei.

În semifinale, posibile adversare ar putea să fie Sabalenka sau Muchova.

Simona Halep s-a înscris de asemenea şi la proba de dublu, unde va face pereche cu australianca Daria Gavrilova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici