Simona Halep şi-a anunţat prezenţa în premieră la turneul de la Charleston, din aprilie 2020

Simona Halep (6 WTA) şi-a anunţat, vineri, prezenţa în premieră la turneul american de la Charleston, care se va disputa în luna aprilie a anului 2020.

116 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi-a anunţat prezenţa în premieră la turneul de la Charleston, din aprilie 2020

Simona Halep şi-a anunţat prezenţa în premieră la turneul de la Charleston, din aprilie 2020

Într-o postare făcută pe Twitter, Halep s-a arătat încântată de posibilitatea de a juca la competiţia din Statele Unite ale Americii: “Aştept cu nerăbdare să joc la Charleston pentru prima dată în carieră. Am auzit foarte mult lucrurile grozave despre acest turneu şi sunt recunoscătoare să îl am în calendarul din 2020”.

Eleanor Adams, manager-ul turneului intitulat Volvo Car Open, a declarat că prezenţa lui Halep va însemna foarte mult pentru comunitatea locală: “Vom celebra ediţia cu numărul 20 în Charleston, iar prezenţa Simonei nu se putea nimeri mai bine de atât. Ea are un joc agresiv, foarte precis. E puternică şi rapidă. Sunt convins că fanii o vor întâmpina aşa cum se cuvine. Aşteptarea Simonei a fost meritată”.

Turneul Premier de la Charleston se va disputa în perioada 4-12 aprilie 2020.

Pe lângă Simona Halep, la competiţie şi-au mai anunţat deja prezenţa campioana en-titre Madison Keys şi iberica Garbine Muguruza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici