Simona Halep şi Ana Bogdan se pot întâlni în turul 2 de la New Haven

Simona Halep (1 WTA) ar putea da peste Ana Bogan (78 WTA) în turul 2 de la New Haven.

150 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Ana Bogdan se pot întâlni în turul 2 de la New Haven

Simona Halep şi Ana Bogdan se pot întâlni în turul 2 de la New Haven

Simona Halep este principala favorită a competiţiei, astfel că va merge automat în turul 2. Pentru ca liderul mondial să joace împotriva compatrioatei Ana Bogdan, aceasta din urmă trebuie să treacă, în primul tur, de Camila Giorgi (Italia; 40 WTA). Partida dintre cele două va avea loc luni, de la 18:30 şi este a treia întâlnire directă. În precedentele două, victoriile au fost împărţite. Ambele au avut loc la Shenzen (China). Giorgi a câştigat în 2017, scor 1-6; 7-6(5); 6-3, în timp ce sportiva noastră s-a impus în acest an, cu scorul de 6-4; 6-2.

La New Haven a luat startul şi Irina Begu (55 WTA), dar a fost eliminată în runda inaugurală de Daria Gavrilova (Australia; 23 WTA), scor 6-2; 6-1.

Prezenţa în primul tur este recompensată cu 1 punct WTA şi 6.107 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici