Simona Halep şi Horia Tecău nu vor mai participa la proba de dublu mixt de la US Open

Simona Halep (167 WTA la dublu) şi Horia Tecău (20 ATP la dublu) s-au retras, vineri, din proba de dublu mixt de la Grand Slam-ul american.

839 afișări
Imaginea articolului Simona Halep şi Horia Tecău nu vor mai participa la proba de dublu mixt de la US Open

Simona Halep şi Horia Tecău nu vor mai participa la proba de dublu mixt de la US Open

După eliminarea lui Horia Tecău (20 ATP la dublu) şi a lui Jean Julien Rojer (16 ATP la dublu), din primul tur, în urma înfrângerii suferite în faţa lui Jeremy Chardy (35 ATP la dublu) şi a lui Fabrice Martin (33 ATP la dublu), cu scorul de 6(2)-7, 1-6, Simona Halep şi Tecău s-au retras din proba de dublu mixt.

Perechea din România ar fi trebuit să joace împotriva echipei formate din Gabriela Dabrowski (11 WTA la dublu) şi Mate Pavic (14 ATP la dublu), însă cei doi români au fost înlocuiţi pe tabloul principal de Darija Jurak (34 WTA la dublu) şi Marcus Daniell (44 ATP la dublu).

Simona Halep (4 WTA) a fost învinsă, în turul secund, de Taylor Townsend (116 WTA), cu scorul de 6-2, 3-6, 6(4)-7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici