Simona Halep va coborî pe locul 4 WTA

Jucătoarea de tenis Simona Halep, acum pe locul 3 WTA, va coborî o poziţie, până pe locul 4, în ierarhia care va fi dată publicităţii lunea viitoare, ea urmând a fi depăşită de sportiva cehă Petra Kvitova.

531 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va coborî pe locul 4 WTA

Simona Halep (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Halep are în acest moment 6.246 de puncte, iar Kvitova 6.126 de puncte. Românca va pierde la finalul săptămânii cele 470 de puncte aferente câştigării turneului Kremlin Cup, din octombrie 2013. Sportiva din Constanţa nu îşi apără titlul câştigat la Moscova pentru a fi pregătită pentru Turneul Campioanelor, care va începe lunea viitoare, la Singapore, competiţie finală a sezonului, la care ea participă în premieră.

În schimb, Kvitova nu are nimic de apărat în această săptămână, astfel că ea va rămâne cu cele 6.126 de puncte acumulate până în prezent. Pe locurile 1 şi 2 se vor afla şi săptămâna viitoare americanca Serena Williams, respectiv rusoiaca Maria Şarapova.

În afara celor patru jucătoare menţionate, la Singapore vor mai fi prezente poloneza Agnieszka Radwanska, locul 6 WTA, canadianca Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, sportiva sârbă Ana Ivanovici, locul 8 WTA, şi daneza Caroline Wozniacki, locul 9 WTA. Prima rezervă este germana Angelique Kerber, locul 10 WTA.

Deşi s-a retras de curând din activitate, chinezoaica Na Li figurează în continuare în ierarhia WTA, pe locul 5, însă nu se va număra printre jucătoarele de la Turneul Campioanelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici