Simona Halep va juca şi în proba de dublu de la Roma, alături de Francesca Schiavone

Jucătoarea de tenis Simona Halep va juca, alături de italianca Francesca Schiavone, în proba de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, informează site-ul oficial al competiţiei.

510 afișări
Imaginea articolului Simona Halep va juca şi în proba de dublu de la Roma, alături de Francesca Schiavone

Francesca Schiavone (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Halep şi Schiavone, fostă ocupantă a locului 9 în clasamentul de dublu în 2006, au primit un wild-card şi vor întâlni în runda inaugurală cuplul Darija Jurak/Arantxa Parra Santonja (Croaţia/Spania).

Tot în proba de dublu de la Roma va evolua şi perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu, care va juca împotriva cuplului Chen Liang/Katalin Marosi (China/Ungaria). Begu şi Niculescu au jucat ultima dată împreună în meciul de Fed Cup pe care România l-a câştigat, la începutul lunii februarie, la Galaţi, cu scorul de 3-2, în faţa Spaniei.

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Raquel Kops-Jones (România/SUA) va juca, în primul tur de la Roma, împotriva cuplului Julia Goerges/Silvia Soler-Espinosa (Germania/Spania).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici