Simona Halep, victorie fără emoţii în primul tur al turneului Madrid Open. Cu cine va juca în următorul meci

  • Simona Halep s-a impus categoric, 6-0, 7-5, în faţa jucătoarei spaniole Sara Sorribes Tormo în primul tur al turneului de la Madrid.
  • În turul doi, Halep va juca cu câştigătoarea dintre Magda Linette (48 WTA) şi Saisai Zheng (57 WTA).
549 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, victorie fără emoţii în primul tur al turneului Madrid Open. Cu cine va juca în următorul meci

Simona Halep, victorie fără emoţii în primul tur tur al turneului Madrid Open

Favorită numărul 3 la Madrid Open, Simona Halep s-a impus categoric, cu  6-0, 7-5, în faţa jucătoarei spaniole Sara Sorribes Tormo, în primul tur al turneului de categorie Masters patronat de Ion Ţiriac şi dotat cu premii în valoare totală de 2.549.105 euro.

Primul set nu a avut istoric, Halep impunându-se cu 6-0. Sara Sorribes Tormo a făcut un set secund mai bun, salvând două mingi de meci şi revenind de la 5-1 la 5-5, dar românca a câştigat setul cu 7-5, în partida care a durat o oră şi 24 de minute.

”A fost un meci bun. Nu am fost foarte concentrată în setul secund. Ea a revenit, a jucat mai bine. Este extraordinar să fiu aici, să găsesc spectatori în tribune. Iubesc Madridul.
 
Obiectivul nu este unul foarte clar. Nu am un obiectiv cert. Mă concentrez pe fiecare partidă”, a spus Simona Halep la finalul meciului.

În turul doi, Halep va juca cu chinezoaica Saisai Zheng (57 WTA).

Pentru calificarea în turul 2, Simona Halep va fi recompensată cu 20.000 de euro şi 65 de puncte WTA.

Halep a câştigat de două ori până acum turneul care se desfăşoară în capitala Spaniei, în 2016 şi 2017 şi finalistă în alte două ediţii, ultima în 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici