Simone Tempestini conduce Raliul Maramureşului după prima zi de concurs

De 7 ori campion naţional absolut, Simone Tempestini este lider autoritar după prima zi a Raliului Maramureşului, a treia etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Betano, iar o victorie îl va propulsa pe prima poziţie în clasamentul general provizoriu.

141 afișări
Imaginea articolului Simone Tempestini conduce Raliul Maramureşului după prima zi de concurs

Simone Tempestini conduce Raliul Maramureşului după prima zi de concurs

Învingător în 2021 şi al doilea la ediţia de anul trecut de pe asfaltul din Maramureş, clujeanul a dominat etapa încă de pe prima probă, iar dintre cele 5 care s-au desfăşurat, două fiind anulate, s-a impus în 4, în timp ce ultima de sâmbătă i-a revenit rivalului său, Sebastian Barbu.

Cu un avans de 31,9 secunde în faţa lui Barbu înaintea ultimelor 3 probe de duminică, Tempestini e favorit clar să obţină victoria în Maramureş şi să urce pentru prima dată în acest sezon pe prima poziţie a clasamentului general. Al treilea în Raliul Maramureşului după probele de sâmbătă este Bogdan Marişca, la mai puţin de două secunde de Barbu, urmat de Andrei Gïrtofan şi liderul actual Norbert Maior.

Duminica va începe la ora 9 cu cea mai lungă probă a raliului, Codru Butesii, care are 20,9 kilometri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici