Simone Tempestini vrea să îşi ia revanşa în Raliul Azore

Campionul naţional absolut de raliuri, Simone Tempestini, va lua startul în acest weekend în a doua etapă din Campionatul European de Raliuri, organizată în Azore, şi e determinat să încheie în top după ce la runda inaugurală a abandonat pe ultimii kilometri.

83 afișări
Imaginea articolului Simone Tempestini vrea să îşi ia revanşa în Raliul Azore

Simone Tempestini vrea să îşi ia revanşa în Raliul Azore

De şase ori campion absolut al României, Tempestini şi copilotul Sergiu Itu formează singurul echipaj românesc în cea mai importantă competiţie de raliuri de pe continent. În prima rundă, organizată tot în Portugalia, dar la Fafe, cei doi au fost în permanenţă în top 5, dar din cauza unei ieşiri în decor au abandonat cu doar 10 kilometri înainte de finiş.

Considerat unul dintre favoriţii la podiumul final al acestui sezon al FIA ERC, Tempestini ţinteşte un loc în vârful clasamentului din Azore. “O mică eroare ne-a costat scump în prima etapă, dar învăţăm din erori şi ne dorim să facem un raliu bun acum. Este clar că vrem să ajungem pe podium. Ar fi o premieră pentru noi şi suntem deteminaţi să reuşim”, a spus pilotul de la Napoca Rally Academy.

Peste 80 de echipaje din toată Europa sunt înscrise la Raliul Azore. Tempestini şi Itu au mai concurat de două ori aici, în urmă cu aproape opt ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici