Simota, nemulţumit că autorităţile locale nu se implică în susţinerea financiară a echipei

Finanţatorul echipei Jiu Petroşani, Alin Simota, s-a arătat nemulţumit de faptul că autorităţile locale nu se implică în susţinerea grupării hunedorene, aşa cum se întâmplă la alte grupări din zonă.

10 afișări
Imaginea articolului Simota, nemulţumit că autorităţile locale nu se implică în susţinerea financiară a echipei

Simota, nemulţumit că autorităţile locale nu se implică în susţinerea financiară a echipei (Imagine: Mediafax Foto)

"Aşa indiferenţă nu am văzut de mult aici la Petroşani. Primarul de la Aninoasa face eforturi disperate să ajute o echipă dintr-o ligă mult inferioară nouă. Primarul de la Vulcan a investit 20.000 de lei într-o echipă ce se chinuie în eşalonul al treilea, numai la noi nu se întâmplă nimic", a spus Simota.

Consiliul Local Petroşani a aprobat alocarea sumei de 80.000 de lei pentru sprijinirea sporturilor din zonă, şi anume pentru fotbal, rugby şi karate. "Au fost aprobaţi 800 de milioane de lei vechi pentru mişcarea sportivă, dar încă nu ştim cum vom distribui aceşti bani. Probabil că în funcţie de necesităţile fiecăruia", a adăugat primarul Iacob Ridzi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici